Verkocht onder voorbehoud

Westwal 17, GOES

Vraagprijs: € 275.000 k.k.

Omschrijving

Team Versteeg Makelaars biedt namens haar opdrachtgever een uniek object gelegen aan de Westwal 17 in Goes aan. Dit pand heeft een dubbele bestemming (wonen en bedrijvigheid) en is daarmee zeer interessant voor vele doeleinden.

Het pand is gelegen op een mooie locatie aan de rand van het centrum van Goes. Hierdoor heeft het pand een goede bereikbaarheid en zijn de ontsluitingswegen zeer goed bereikbaar. Aanvankelijk is dit pand een woning geweest, maar door de jaren heen is er op de begane grond een kantoorruimte gerealiseerd. Wel is het mogelijk om op deze begane grond door de grote oppervlakte een prachtig woonvertrek te creëren.

Goes is een bruisende en gezellige stad in het centrum van de provincie Zeeland. Door haar centrale ligging vervuld Goes in de regio een centrumfunctie op Zuid-Beveland. Goes beschikt daarmee over alle denkbare voorzieningen. Al deze voorzieningen zijn op korte loopafstand van het pand gelegen.

Indeling:

Via de voordeur komt u in de entree uit. De entree leidt tot de grote begane grondverdieping. In de huidige staat is deze verdieping ingedeeld in twee grotere (kantoor)ruimtes, een pantry en aan de achterzijde een bergruimte. Er is op deze verdieping geen keuken aanwezig en deze verdieping dient gemoderniseerd en aangepast te worden om tot leefgedeelte te maken.

Verdieping:

Via de trapopgang wordt de verdieping bereikt. De ruime verdieping beschikt over vier (slaap)kamers. Aangezien het pand niet over een badkamer beschikt zou in een van deze ruimtes naar eigen inzicht een badkamer gerealiseerd kunnen worden.
Het vloeroppervlakte op de verdieping kan door de bouwaard volledig worden benut; er zijn hier geen schuine wanden te herkennen.
Via een luik met vlizotrap wordt de ruime vliering bereikt. Deze vliering is ruim en zou in de huidige indeling van het pand gebruikt kunnen worden als opslagruimte. Met een bouwkundige aanpassing zou er de mogelijkheid kunnen bestaan op deze verdieping een vaste trap naar deze vliering te creëren. Hiermee is er de mogelijkheid om een tweetal (slaap)kamers te creëren.

Algemeen:

Het pand dient naar eigen inzicht gemoderniseerd te worden, maar biedt daarentegen wel enorm veel mogelijkheden voor een toekomstige eigenaar.

Heeft dit pand uw interesse gewekt? Neem contact met ons op. Wij leiden u graag rond!

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken & specificaties

Overdracht

Vraagprijs € 275.000 k.k.
AanvaardingIn overleg

Bouw

Type objectWoonhuis
Soort bouwBestaande bouw
Dakbedekking Pannen
Type dakMansarde dak
Isolatievormen Dubbel Glas

Oppervlaktes en inhoud

Perceeloppervlakte95 m2
Gebruiksoppervlakte wonen119 m2
Inhoud528 m3

Indeling

Aantal bouwlagen2
Aantal kamers6 (waarvan 4 slaapkamers)

Locatie

Ligging In Centrum

Tuin

Type Geen Tuin

Verwarming

Warmtebron Cv Ketel
CombiketelJa
EigendomEigendom

Uitrusting

Warm water Cv Ketel
Parkeergelegenheid Betaald Parkeren, Parkeervergunningen
Heeft een open haardNee
Heeft schuur/bergingJa
Garage Geen Garage

Kadastrale gegevens

EigendomVolle eigendom
OmvangGeheel perceel

Foto's en plattegronden

Locatie

Wilt u bezichtigen?

Wij leiden u graag rond. Bel 0113-405010 of stuur een e-mail naar info@tiesversteeg.nl