Rangeerstraat 21, ‘S-GRAVENPOLDER

Huurprijs: € 850 per maand

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever bieden wij deze nette en veelzijdige kantoorruimte gelegen aan de Rangeerstraat 21 in ’s-Gravenpolder te huur aan. Deze bedrijfsruimte is gelegen op het industrieterrein ´s-Gravenpolder in ’s-Gravenpolder. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door de gunstige ligging nabij de belangrijkste verkeersaders van de provincie Zeeland. Daarnaast zijn er op het bedrijventerrein diverse grote- en kleine bedrijven gevestigd die voor de nodige zakelijke kruisbestuiving kunnen zorgen.

Begane grond

Het pand wordt betreden via de fraaie entree waarna u uitkomt in de gemeenschappelijke welkomstruimte. Deze representatieve ruimte is uitgerust met een balie welke gedeeld wordt met een andere huurder. Het oppervlakte van deze totale ruimte op de begane grond meet circa 64m2.
Tevens is in deze ruimte de trapopgang gelegen welke leidt naar de eerste verdieping.
Eerste verdieping

Op de verdieping treft u de kantoorruimte aan welke is onderverdeeld in verschillende gedeelten. Deze verdieping is uitgerust met een werkruimte (circa 66m2), een directiekantoor (ca 11m2) een pantry, magazijn (ca 21m2), werkkast en hal. De totale verdieping meet circa 128m2.
De werkruimte/kantoorruimte is een fijne en lichte werkruimte die ruim opgezet is. Hierdoor is het in deze ruimte absoluut prettig werken. Deze ruimte beschikt (zoals in het gehele pand aanwezig is) over zonwering en airconditioning. Door de flinke afmetingen is deze ruimte voor vele doeleinden inzetbaar.
Aangrenzend aan de werkruimte/kantoorruimte is het directiekantoor gelegen. Deze wordt bereikt via de centrale werkruimte/kantoorruimte en is tevens bereikbaar via de hal bij de trapopgang. De ruimte meet circa 11m2 en beschikt ook hier over zonwering en een eigen airco unit in het plafond.

Via de hal op de verdieping worden de overige ruimtes bereikt. Hieronder vallen de pantry, magazijn en werkkast. De pantry betreft een nette voorziening welke is voorzien van een net keukenblok, spoelbak en vaatwasser. Het magazijn is ruim opgezet en is de ideale plaats om spullen op te bergen of een (kleine) voorraad te beheren. Deze ruimte biedt tevens ruimte aan de centrale patchkast, welke ook door de andere huurders wordt gebruikt. Naast de pantry is de werkruimte gelegen. Hier is tevens de CV-ketel te vinden. De CV-ketel betreft een Nefit Smartline HR-ketel welke tevens voor de warmwatervoorziening van het pand verzorgt.
De gehele kantoorruimte is voorzien van airconditioning, verwarming, zonwering en beschikt over een bedraad netwerk met walloutlets.

Bestemming

Door de ligging van de kantoorruimte, het oppervlakte en de indeling van de verschillende ruimtes is deze kantoorruimte voor allerlei doeleinden inzetbaar. Deze ruimte is daarmee interessant voor verschillende activiteiten.
Deze kantoorruimte heeft een bestemming ‘Bedrijf’ met een functieaanduiding tot en met categorie 3.1 in de staat van bedrijfsactiviteiten. Hieronder vallen bedrijfsactiviteiten in velerlei aard.

Informatie huur bedrijfsruimte:

De huursom van deze ruimte bedraagt € 850,- exclusief BTW, energievoorzieningen, internet en gebruikerslasten (SABEWA) per maand. De huurtermijn is in onderling overleg af te stemmen. De gunning is uitdrukkelijk voorbehouden aan de verhuurder.

De huurindexatie geschiedt jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Ter zekerheid voor de verhuurder zal bij het aangaan van een huurcontract huurder een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW af moeten geven.
De huurovereenkomst zal het model ROZ betreffen daarin enkele aanpassing vanaf de kant van de verhuurder.

Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde ‘opteringsverklaring’ zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Disclaimer

Deze informatie is met de meeste zorg samengesteld. Niettemin aanvaardt de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook uitdrukkelijk afgewezen. De verstrekte informatie is uitsluitend bedoeld als uitnodiging voor een gesprek.

Kenmerken & specificaties

Overdracht

Huurprijs € 850 per maand
AanvaardingIn overleg

Bouw

Type objectOverigog
Soort bouwBestaande bouw

Oppervlaktes en inhoud

Indeling

Locatie

Tuin

Type Geen Tuin

Verwarming

Uitrusting

Garage Geen Garage

Kadastrale gegevens

Foto's en plattegronden

Locatie

Wilt u bezichtigen?

Wij leiden u graag rond. Bel 0113-405010 of stuur een e-mail naar info@tiesversteeg.nl