Verkocht onder voorbehoud

Langeville 11, YERSEKE

Vraagprijs: € 399.000 k.k.

Omschrijving

Woningzoekenden opgelet! Ook dit is absoluut een bijzonder object te noemen: ruime halfvrijstaande woning met veel binnenruimte en mogelijkheden gelegen aan de Langeville 11 te Yerseke.

Graag verwijzen wij u ook naar de advertentie van de naastgelegen woning, Langeville 13 te Yerseke welke tevens te koop wordt aangeboden. Het is mogelijk beide panden in één koop aan te kopen waarmee de mogelijkheden voor u wat betreft wonen (en eventueel werken) nog groter worden.

De woning is gelegen aan de geliefde Langeville in het gezellige dorp Yerseke. Yerseke is een dorp waar alle voorzieningen voor handen zijn. Het dorp beschikt over een supermarkt, diverse basisscholen en gezellige winkels en eetgelegenheden in het centrum. Het dorp is wereldberoemd door haar fraaie ligging aan de Oosterschelde en de mossel- en oestersector. Vele toeristen doen dit gezellige dorp dan jaarlijks aan, maar wat is er fijner dan hier zelf inwoner te zijn?

De woning dateert uit het begin van de twintigste eeuw en beschikt daarmee over de fraaie en geliefde uitstraling van weleer. De woning is in het recente verleden gebruikt als bed & breakfast en is daar momenteel nog ideaal voor te gebruiken. Maar, door de huidige indeling is de woning ook zonder enige aanpassing in gebruik te nemen als woning.

Indeling:

Via de fraaie entree aan de voorzijde van de woning wordt de hal bereikt. De hal loopt centraal van de voorkant van het pand tot de achterkant van het pand en verschaft toegang tot de verschillende vertrekken. De woonkamer bestaat uit twee compartimenten: de voorkamer en de achterkamer. Welke door een authentieke schuifdeur verbonden met elkaar worden. Deze traditionele indeling alsmede de authentieke details zijn in deze woning bewaard gebleven. Door deze indeling beschikt de woning in zowel de voor als achterkamer over voldoende ruimte voor het plaatsen van een gezellige eet- of zitopstelling.

Aan de andere zijde van de hal is de eerste slaapkamer annex werkkamer te vinden. Deze ruimte meet bij benadering circa 2.95m x 3.00m.

Achter de keuken is de riante en recent geplaatste uitbouw te vinden. Deze uitbouw beschikt over een grotendeels zelfstandig leef programma met badkamer, hal en slaapkamer. Deze ruimte is bij uitstek geschikt als kangaroe- of aanleunwoning en geeft het pand een levensloopbestendig karakter. In de aanbouw is tevens de opstelling voor de CV-ketel en het toilet te vinden. De CV-ketel betreft een Nefit HR-ketel uit 2019 welke in eigendom is verkregen. De badkamer beschikt over een inloopdouche en wastafel.
De tweede slaapkamer is aan de achterzijde van de uitbouw te vinden en meet circa 2.32 m x 2.26 m.

Via de trapopgang in de hal wordt de eerste verdieping bereikt. Deze verdieping beschikt over drie ruime slaapkamers en de badkamer. Ook is op deze verdieping de toegang tot zolderverdieping te vinden. Op deze ruime zolderverdieping is het door het plaatsen van twee eenvoudige wanden mogelijk om zelfs nog twee slaapkamers te realiseren. U kunt dus in totaal 7 slaapkamers creëren, dat is uniek. Waar vind u dat?

De slaapkamers op de eerste verdieping meten circa de volgende afmetingen:

Slaapkamer 3: 4.23 m x 4.07 m

Slaapkamer 4: 4.15 m x 4.07 m

Slaapkamer 5: 2.98 m x 2.87 m

Tuin:

De woning is op een riant perceel van 508m2 eigen grond gelegen en beschikt over een onderhoudsvriendelijk karakter. De tuin beschikt over een goede zonligging en veel privacy. Achterin de tuin is een overkapping te vinden; de ideale plaats om haardhout of tuinspullen op te bergen. Ook kunt u hier heerlijk zitten, momenteel wordt het namelijk ook al deels als overdekt terras gebruikt.

De woning is in het nieuw gerealiseerde gedeelte volledig geïsoleerd. De gehele woning verkeert in keurige staat van onderhoud.

Hebben wij u interesse voor dit bijzondere object gewekt? Wij leiden u graag rond. Tot ziens aan de Langeville 11 in Yerseke.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken & specificaties

Overdracht

Vraagprijs € 399.000 k.k.
AanvaardingIn overleg

Bouw

Type objectWoonhuis
Soort bouwBestaande bouw
Dakbedekking Pannen
Type dakZadeldak

Oppervlaktes en inhoud

Perceeloppervlakte508 m2
Gebruiksoppervlakte wonen192 m2
Inhoud763 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten25 m2

Indeling

Aantal bouwlagen2
Aantal kamers10 (waarvan 5 slaapkamers)
Aantal badkamers2

Locatie

Ligging Aan Rustige Weg, In Centrum, In Woonwijk

Tuin

Type Achtertuin
HoofdtuinAchtertuin
OriënteringNoordwest
StaatFraai aangelegd

Verwarming

Warmtebron Cv Ketel
BrandstofGas
Bouwjaar2019
CombiketelJa
EigendomEigendom

Uitrusting

Warm water Cv Ketel
Parkeergelegenheid Openbaar Parkeren
Heeft een open haardNee
Tuin aanwezigJa
Garage Geen Garage

Kadastrale gegevens

EigendomVolle eigendom
OmvangGeheel perceel

Foto's en plattegronden

Locatie

Wilt u bezichtigen?

Wij leiden u graag rond. Bel 0113-405010 of stuur een e-mail naar info@tiesversteeg.nl