Fort Oriental 1135, GOES

Huurprijs: € 1.200 per maand

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever bieden wij deze nieuw te realiseren royale bedrijfsruimte aan. Als u op zoek bent naar een fraaie nieuwbouw-bedrijfsruimte bent u aan Fort Oriental 11-35 absoluut aan het juiste adres!

De bedrijfsruimte is gelegen op het nieuw te realiseren project Fort Oriental in de omgeving van de Ketelhaven in Goes. Het project betreft een modern pand met daarin meerdere bedrijfsunits. Het complex beschikt over een gemeenschappelijk parkeerterrein. Deze unit beschikt daarin over twee fraaie parkeerplekken welke enkel door de gebruiker van deze unit gebruikt mogen worden. U bent hiermee verzekerd van voldoende parkeerruimte. Het gebouw is gelegen op de hoek van de Courtinestraat met Fort Oriental; nabij de Houtkade en de woonwijken ‘Goese Diep’, ‘Noordhoek’, ‘Goese Meer’ en ‘Mannee.’ Deze locatie kenmerkt zich door het nette karakter en goede ontsluiting; binnen enkele minuten worden de belangrijkste verkeersaders van de gemeente Goes bereikt.

De bedrijfsunits zijn uitermate geschikt voor bedrijven die werk- of opslagruimte willen combineren met kantoorruimte in een unit die een hoogwaardige en representatieve uitstraling heeft. Deze unit heeft hier bij uitstek de juiste inrichting voor; doordat deze unit met een volledige verdiepingsvloer wordt uitgevoerd treft u hier een prachtige scheiding van opslag- of werkruimte en kantoor aan. De kantoorruimte heeft een elektrische overheaddeur met meer dan voldoende doorrijhoogte. In de overheaddeur zit ook een loopdeur. In de groten glazen pui ernaast bevindt zich ook nog een glazen deur. Ook een hoogwaardige showroom behoort dus tot de mogelijkheden.

De afmetingen van deze bedrijfsunit zijn royaal; zowel de begane grond als de verdieping meten circa 82 m2. Het totaal komt hiermee op ruim 160 m2. Door deze afmetingen is deze bedrijfsunit voor meerdere doelgroepen interessant.

Begane grond:
Het pand wordt betreden via de loopdeur, overheaddeur of glazen deur. De begane grond is uitgevoerd met een gevlinderde betonvloer. De maximale belasting van de begane grondvloer bedraagt 1000 kg/m2. De begane grond biedt bij oplevering tevens ruimte aan de technische ruimte (meterkast) en wordt opgeleverd met een toiletgroep en fonteintje.

Eerste verdieping:
De verdieping wordt bereikt via de trapopgang op de begane grond. De verdieping is bij uitstek geschikt als kantoorruimte, maar eventueel andere doeleinden zijn naar eigen inzicht uiteraard ook mogelijk. Het raam loopt door over de volledige breedte van de unit, wat het pand een unieke uitstraling geeft.

Oplevering:
Het project wordt medio oktober opgeleverd en zal dan op korte termijn beschikbaar zijn. De ruimte wordt door verhuurder opgeleverd met een toiletgroep en fonteintje, maar zal verder casco opgeleverd worden.

Bestemming
De Goese Ketelhaven, waar de bedrijfsunits aan Fort Oriental deel van uit maakt wordt ontwikkeld tot een veelzijdig bedrijvenpark met kleinschalige bedrijvigheid. De toegestane bestemmingsmogelijkheden bedragen o.a. bedrijvigheid in categorie 1 en 2. Dit geeft dus ook mogelijkheden voor bedrijven in de dienstverlening, sport en maatschappelijke functies. Dus van installatiebedrijf tot sportschool; het is allemaal mogelijk.

Informatie huur bedrijfsruimte:
De huursom van deze ruimte bedraagt € 1.200,- exclusief BTW per maand. De huurtermijn is in onderling overleg af te stemmen. De gunning is uitdrukkelijk voorbehouden aan de verhuurder.

De huurindexatie geschiedt jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Ter zekerheid voor de verhuurder zal bij het aangaan van een huurcontract huurder een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW af moeten geven.

De huurovereenkomst zal het model ROZ betreffen daarin enkele aanpassing vanaf de kant van de verhuurder.

Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde ‘opteringsverklaring’ zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Bovengenoemde informatie omtrent de verhuur van Fort Oriental 11 – 35 te Goes is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door de aanbieder geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Huurcondities
Huurprijs: € 1.200,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: in onderling overleg

Servicekosten: In overleg

Aanvaarding: Direct na oplevering

Opzegtermijn: Afhankelijk van huurtermijn / in onderling overleg

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van (later met elkaar af te stemmen) maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Goedkeuring
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Kenmerken & specificaties

Overdracht

Huurprijs € 1.200 per maand
AanvaardingIn overleg

Bouw

Type objectOverigog
Soort bouwNieuwbouw

Oppervlaktes en inhoud

Indeling

Locatie

Tuin

Type Geen Tuin

Verwarming

Uitrusting

Garage Geen Garage

Kadastrale gegevens

Foto's en plattegronden

Locatie

Wilt u bezichtigen?

Wij leiden u graag rond. Bel 0113-405010 of stuur een e-mail naar info@tiesversteeg.nl