Makelaar Walcheren

U wilt een Makelaar in Walcheren?

Laten we een afspraak maken

Op zoek naar een makelaar in Walcheren?

Je huis verkopen of een nieuwe woning kopen is niet zomaar wat. Het is een fijne gedachte als je dit over kunt dragen aan een specialist. Iemand die zich verdiept in jouw wensen en behoeften. Een persoonlijke aanpak dus! Team Versteeg vindt dit het belangrijkste aspect van de samenwerking. Ook is het belangrijk dat het proces ontspannen verloopt. Lees hier hoe de aan- en verkoop van een woning in zijn werk gaat. En hoe Team Versteeg dit aanpakt.

Een verkoop- of aankoopmakelaar?

Heb jij iemand nodig die de woningmarkt voor jou analyseert en je ondersteunt bij de koop van een woning? Of juist iemand die jouw woning op de markt zet? Dit is het grote verschil in de verschillende benamingen. Een aankoopmakelaar is niet verplicht maar kan zeker wel handig zijn in bepaalde situaties. In het geval dat je bijvoorbeeld zelf te weinig tijd hebt om op woningjacht te gaan. Of omdat je niet precies weet waar je het moet zoeken. Ook in het geval van de bezichtiging van een huis.

Een aankoopmakelaar begeleidt je bij het vinden en kopen van een huis. Door de goede connecties op de woningmarkt gaat dit vaak een stuk gemakkelijker. Heb je jouw droomhuis gevonden? Dan staat de aankoopmakelaar opnieuw voor je klaar door een bod uit te brengen en te onderhandelen met de verkopende partij.

Wat kunnen wij betekenen als verkoopmakelaar?

De verkoopmakelaar heeft als missie dat jouw huis zo snel mogelijk, voor een goede prijs, verkocht wordt. Allereerst doet hij het benodigde vooronderzoek. Hij analyseert de woningmarkt en bekijkt hoe vergelijkbare woningen in de markt staan. Daarnaast bekijkt hij ook hoe snel deze woningen werden verkocht. Ook doet hij marktonderzoek naar het huidige verkoopaanbod in de omgeving. Al deze subvragen geven antwoord op de hoofdvraag: ‘Hoe staat de desbetreffende woning op dit moment in de markt?’ De vervolgstappen zijn het bedenken van een verkoopstrategie en het vaststellen van de verkoopprijs. Bij interesse zal de verkoopmakelaar de biedingen doornemen en eventueel onderhandelen. Kortom, er zitten dus zeker verschillen tussen de twee begrippen, aankoop- en verkoopmakelaar. We zetten ze graag overzichtelijk voor je op een rij zodat je het in één oogopslag kunt zien:

Aankoopmakelaar

Verkoopmakelaar

Aankoop van een woning Verkoop van een woning
Gaat op huizenjacht voor jou en zorgt dat er bezichtigingen gepland worde Analyseert woningmarkt in verkoopprijs en verkoopsnelheid
Brengt bod uit en onderhandeld met verkopende partij Bedenkt verkoopstrategie en stelt verkoopprijs vast

Makelaars van Team Versteeg

Wij van Team Versteeg staan bekend als makelaars met een ontspannen aanpak. We zijn daarom graag betrokken binnen jouw aan- en verkoopproces. Indien nodig zijn we ‘s avonds ook gewoon bereikbaar. Een no-nonsense houding met een laagdrempelige benadering. We vinden het belangrijk dat iedere woning een gelijkwaardige kans krijgt. Of het nu een ouder pand met achterstallig onderhoud betreft, Team Versteeg ziet hier een uitdaging in. Wij zoeken daarom de koper die hier niet voor terugdeinst en ook genoeg mogelijkheden ziet.

Ook werken we graag met korte lijntjes en dit voeren we ook graag door binnen de koper en verkoper. Zodat bepaalde processen zoals overnames van bepaalde zaken toegankelijker worden. Het presenteren van de woning zelf is een vak apart. Daarom werken we met een professionele fotograaf en tekstschrijver zodat jouw woning op een prachtige manier naar buiten komt.

Over Team Versteeg

Team Versteeg is geregistreerd volgens het ‘VBO Makelaar’. Wij helpen jou graag met de aan- of verkoop van je woning in Walcheren. Wij zien namelijk altijd kansen en mogelijkheden. Momenteel ligt ons aanbod voornamelijk in Zeeland. We bieden een afwisseling aan tussen appartementen, starterswoningen, (half) vrijstaande woningen, levensloopbestendige woningen en twee-onder-één-kapwoningen. Je kunt bij ons een vrijblijvende (eerste) afspraak inboeken. Hierin nemen we de tijd om al jouw wensen en behoeften op een rij te zetten. Neem contact met ons op!