Huis kopen Goes

U wilt een Huis kopen in Goes?

Laten we een afspraak maken

Een huis kopen in Goes?

Gefeliciteerd! Je bent van plan een huis te gaan kopen. Het plan zelf is natuurlijk al een eerste stap. Het vervolg is het analyseren van de woningmarkt en een geschikte woning vinden. Dit voelt vaak als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Daarom kun je hier een aankoopmakelaar voor inschakelen.

Waarom een aankoopmakelaar?

Het is verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen als je op zoek bent naar een nieuwe woning. Wij kunnen jou daar in voorzien. Waarom zou je een aankoopmakelaar willen? Een aankoopmakelaar begeleidt je bij het vinden en kopen van een huis. Deze persoon kent de huizenmarkt dus door en door. Ook heeft de aankoopmakelaar vaak goede connecties op de woningmarkt. Hierdoor zijn wij, als aankoopmakelaar, snel op de hoogte van de actualiteiten binnen de woningmarkt. Daarnaast kan hij je helpen bij de onderhandelingen. Een nieuw huis kopen kan stressvol zijn omdat je vaak niet precies weet waar je aan moet denken. Wij van Team Versteeg willen dat dit proces goed verloopt en dat jij op een ontspannen manier een nieuwe huis kunt kopen. Door onze no-nonsense houding streven we naar een transparante aanpak. We zien namelijk graag dat jij ook van deze periode kan genieten!

Waar moet je op letten bij een huis kopen?

Er zijn diverse factoren waar je op moet letten in de zoektocht naar een huis. Je moet vooraf natuurlijk weten wat je budget is. Met andere woorden: je financiële mogelijkheden in kaart brengen. Ook is het goed om een wensen- en eisen lijstje op te stellen. Probeer je hier ook zo veel mogelijk aan te houden. Het is zeer verleidelijk om deels je eisen te laten varen als je een prachtig huis ziet.
Later zul je hier mogelijk toch op terugkomen. Kijk ook goed of het huis geschikt is voor jouw leven op dit moment, maar ook zeker in combinatie met de toekomstplannen. Enkele voorbeelden van eisen zouden zijn: een kindvriendelijke buurt, een instapklare woning, een huis met een ruime garage. Als je weet wat jij belangrijk vindt, weet je ook precies waar je naar moet zoeken. Hierna kun je door naar de volgende stap, namelijk het maken van afspraken om te gaan bezichtigen. Kortom, ga voorbereid het aankooptraject in:

  • Bepaal je budget
  • Stel en wensen- en eisen lijstje op
  • Ga na of het huis toekomstbestendig is
  • Op naar de bezichtigingen

Team Versteeg biedt diverse soorten woningen aan, momenteel in Zeeland. Dit gaat om appartementen, starterswoningen, (half) vrijstaande woningen, levensloopbestendige woningen en twee-onder-één-kapwoningen.

Ik wil een huis in Goes kopen

Is het bezichtigen geslaagd? En heb je jouw droomhuis in the picture? Dan kunnen wij weer aan het werk. In overleg met ons kun je je openingsbod uit gaan brengen. Als de verkoper het bod niet direct accepteert is onderhandelen mogelijk. Verder zou je de verkoper op bepaalde punten nog tegemoet kunnen komen.

Laat Team Versteeg jou helpen

Team Versteeg is geregistreerd volgens het ‘VBO Makelaar’. Wij helpen jou graag met de aan- of verkoop van je woning in Goes. Wij zien namelijk altijd kansen en mogelijkheden. Je kunt bij ons een vrijblijvende (eerste) afspraak inboeken. Hierin nemen we de tijd om al jouw wensen en behoeften op een rij te zetten. Neem contact met Team Versteeg op of bel ons.